Drukwerk

Kwaliteitsdrukwerk

The medium is the message

-McLuhan

De kwaliteit van je drukwerk bepaalt mee of je boodschap zal aanslaan. Bij Drukkerij Vivijs hebben we dan ook een scherp oog voor detail en helpen we je met het maken van belangrijke keuzes die een invloed hebben op het voorkomen van je boodschap.

Sara over Drukkerij Vivijs

Topservice en niet duur. Echt helemaal mijn drukker.

Gelegenheidsdrukwerk

Bij Drukkerij Vivijs vindt u het gelegenheidsdrukwerk dat bij u past. Laat u meevoeren langs de wonderen van de moderne druktechniek en vertrouw op drie generaties ervaring. Over het drukwerk hoeft u zich alvast geen zorgen meer te maken.

Huisstijl

Met het huisstijkdrukwerk van Vivijs is uw zaak top of mind bij uw publiek. We kiezen alle elementen zorgvuldig op maat van uw DNA en geven vorm aan uw corporate identity. Neem contact op met Drukkerij Vivijs voor een persoonlijk gesprek. Hoe beter wij u kennen, des te beter men u zal leren kennen.

Publicaties

Drukkerij Vivijs staat voor uiterst smaakvolle publicates in alle formaten en afwerkingen. Onze expertise strekt van een eenvoudige folder tot een lijvige en rijk afgewerte kunstcatalogus. Bij Drukkerij Vivijs vindt u alles onder één dak om u de publicatie te bezorgen die u zelf zou willen lezen.

Bij Drukkerij Vivijs staat u centraal. Elke dag opnieuw is uw wens onze inspiratie. Uw visie is die van ons.

Hoe beter wij onze klanten kennen, des te beter uw publiek u zal leren kennen door het drukwerk dat we voor u maken. Van een setje naamkaartje tot een complexe publicatie op een zeer grote oplage: neem contact op en praat erover. Net zoals het resultaat zal ook de offerte u positief verrassen.